Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Iniki Runner Boost Rood Kopen
#1
[Image: tssa-065-01.jpg]

De dames kunnen deze zomer afkoelen met de nieuwste colorway van de Goedkope Adidas Iniki Runner Boost in "Icy Blue". De nieuwe sneaker combineert een vintage adidas-esthetiek met het moderne voordeel van Boost-schuim en een slanke vorm krijgt een verfrissende look die de hele zomer lang meegaat dankzij het helderblauwe bovenwerk met witte accenten en een rubberen buitenzool. Fans van de Ultra Boost en NMD stroomde onvermijdelijk naar de retro meets moderne stijl van de Iniki Boost Runner en NEIGHBORHOOD slaagde erin het silhouet met deze Summer 2017 NEIGHBORHOOD adidas Iniki Boost te verbeteren dankzij de fijnere details. De geweven Primeknit-basis voegt een ademende afwerking toe terwijl suede de driekleurige branding en teen raakt.

We wachten nog steeds geduldig op een releasedatum met betrekking tot de langverwachte NEIGHBORHOOD x Adidas Iniki Runner Boost Wit Goedkoop-samenwerking later deze zomer. Dat zal niet de enige Boost-beladen samenwerking van de Japanse pers zijn, want vandaag krijgen we een voorproefje van een gek nieuw NEIGHBORHOOD adidas NMD-concept met gekartelde witte driehoekige patronen in het bovenste deel om de contrastrijke zwarte tussenzool van Boost te contrasteren, een gloednieuwe overlay van het zijpaneel en gewaagde co-branding over de lipjes op de tong en de hak. Witte stiksels met een hoog contrast spelen ook een cruciale rol, terwijl grote tonglabels een eerbetoon zijn aan klassieke releases zoals de adidas Stan Smith.

De Adidas Iniki Runner Boost Blauw Nederland is een van de populairste sneakers van het merk van het jaar, dankzij de perfecte balans tussen vintage en moderne vibes. Nu zal de Iniki een beetje meer naar de moderne kant gaan leunen, omdat deze binnenkort zal worden uitgebracht in een Primeknit-versie die de traditionele nylon en suede-constructie vervangt door een volledig geweven bovenwerk met suède details. Bekijk de nieuwe Iniki Boost Primeknit in een grijze en zwarte colorway en blijf op de hoogte van Sneaker News voor meer informatie over de release. De nieuwe iteraties hebben het felbegeerde stretch-mesh bovenwerk dat niet echt van Primeknit is, maar wel voor meer comfort zorgt en lichtgewicht attributen in de mix.

Ongeveer twee weken geleden hebben we je laten weten dat er een handvol nieuwe Adidas Iniki Runner Boost Rood Kopen-kleurstellingen op komst was. Een van die kleurstellingen was de Adidas Iniki Runner Boost Pink. Hoewel de schoen nog moet vallen, kunnen we ervan uitgaan dat deze deze keer ergens deze maand zal plaatsvinden. Laten we eens een kijkje nemen. Deze frisse colorway van de adidas Iniki Runner Boost wordt geleverd met een bovenwerk van nylon en suède, uitgevoerd in een overwegend roze colorway. Hits of White claimen gebieden zoals de hak, Three Stripes en tongue branding. Het onderste deel van de schoen bestaat uit een tussenlaag met witte boost en een loopzool van gomrubber om het ontwerp van de schoen te voltooien. Het is de perfecte combinatie van zowel oud als nieuw.

De combinatie van vintage runner-stijl met moderne Boost-demping in de Adidas Iniki Runner Boost Zwart Bestellen was meteen een hit in de sneakerwereld en we vermoeden niet dat het silhouet binnenkort zal verdwijnen. Vandaag krijgen we verdere bevestiging van de levensduur met een volledig nieuwe colorway in Goldenrod. De goudgele tint bedekt het nylon gaas en het bovenwerk van suède, terwijl zwarte accenten zorgen voor een klassieke tweekleurige look die teruggaat naar adidas sneakers uit de jaren 70 en 80. Iniki-fans kunnen deze later deze zomer verwachten bij bepaalde adidas Originals-winkels. Wat een kleurenwaaier oplevert, zou perfect moeten zijn om te dragen bij elke garderobe, gezien de ingetogen tonale stijl en levendige accenten op de driekleurige branding en buitenzool.
Reply


Messages In This Thread
Adidas Iniki Runner Boost Rood Kopen - zxctyler - 01-12-2018, 09:13 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)